Σάββατο 4 Απριλίου 2015

ΑΣΦΑΛΕΙΑ: ΑΝΑΓΚΗ, ΟΧΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ.



Τα συνεχώς αυξανόμενα κρούσματα διαρρήξεων, οικιών και επαγγελματικών χώρων, επιτάσσουν την εγκατάσταση ενός σύγχρονου και αξιόπιστου συστήματος ασφαλείας για την προστασία της περιουσίας σας.

Η εταιρία FETRONIΚ, παρακολουθώντας καθημερινά τις τεχνολογικές εξελίξεις,  αναπτύσσει νέες εφαρμογές και παροχές και, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία που διαθέτει, είναι κοντά σας για να καλύψει την κάθε σας ανάγκη.

Συνεργαζόμαστε με εταιρίες κορυφαίες παγκοσμίως στον χώρο των συστημάτων ασφαλείας, τόσο σε επιδόσεις όσο και στην ποιότητα των υλικών κατασκευής τους.


Θυροτηλεόραση: Αντικαθιστούμε τα θυροτηλέφωνά σας, χωρίς μερεμέτια και με την καλωδιακή υποδομή  που ήδη υπάρχει, τοποθετώντας σύγχρονα συστήματα θυροτηλεόρασης, Xvox v-tech. Για τη μέγιστη ασφάλεια σας, τα συστήματά μας παρέχουν τη δυνατότητα σύνδεσης εξωτερικής κάμερας και σύνδεσης εσωτερικού κουδουνιού, ώστε να ελέγχετε ποιος είναι ακόμη και στην εσωτερική σας είσοδο.

 Πόρτες Ασφαλείας Εισόδου Πολυκατοικίας και Οικίας: Θωρακισμένες ή αλουμινίου , μονής, διπλής ή τριπλής θωράκισης.

Ηλεκτρονικό Κλείδωμα: Για να είναι μόνιμα κλειδωμένη η είσοδος σας, 24 ώρες το 24ωρο, και όχι απλά κλειστή.                                            

Access Control: Με Πληκτρολόγιο – Κωδικό και Card Reader ή με Δακτυλικό Αποτύπωμα και Card Reader, για να έχετε πάντα τον έλεγχο της εισόδου σας.

 Συστήματα Συναγερμού: Ενσύρματα και Ασύρματα.

 Συστήματα Κλειστού Κυκλώματος Παρακολούθησης

 Γκαραζόπορτες – Ρολά – Πλακέτες Αυτοματισμού          
                     
Τιμές ιδιαίτερα χαμηλές σεβόμενοι την οικονομική κρίση.
 
Η ασφάλεια της  περιουσίας σας, ειδικά στις δύσκολες εποχές που διανύουμε, έχει μεγάλη σημασία και εμείς σας την εγγυόμαστε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου